Lapra Kiinteistöratkaisu

Rakennuttaminen vaatii vahvaa rakentamisen tietotaitoa, siksi Lapra Oy ei vain rakenna vaan huolehtii kiinteistöhankkeiden onnistumisesta myös ennen ja jälkeen varsinaisen rakennusurakan. Pitkän linjan ammattirakentajina tunnemme ja tiedämme selvät sudenkuopat ja kustannuspommit. Tätä tietoa ja taitoa haluamme jakaa oleville ja tuleville asiakkaillemme. Lapra Oy:n Lapra Kiinteistöratkaisu on kustannustehokas tapa rakennuttaa uutta tai korjata vanhaa, oli kohteesi suurempi tai pienempi.
Olemme mukana heti alusta lähtien urakan suunnittelussa huomioiden rakennuksen elinkaaren, jolloin hankkeelle saadaan kustannustehokas ja laadukas lopputulos. Laadukas rakentaminen lähtee suunnittelupöydältä, mutta siellä myös tehdään yleensä ne suurimmat ja kalleimmat virheet. Meidän vahvuutemme on käytännön osaaminen sekä luotettavien ja nykyaikaisten menetelmien käyttö.

Kuten kaikki tiedämme, yksin emme ole mitään, siksi meilläkin on vuosien varrella kehittynyt vahva verkosto hyvistä ja osaavista yhteistyökumppaneista. Vain nöyrällä ja pitkäjänteisellä asiakkaan ja käyttäjän kuulemisella saadaan se viimeinen silaus mitä hankkeella oikeasti haetaan.

Kun olet aikeissa kehittää tai laajentaa omaa toimintaa, olethan välittömästi meihin yhteydessä.

 

Lapra Kiinteistöratkaisu voi sisältää muun muassa:

  • Tontin hankintaa liittyvät neuvottelut sekä kaavoituksen ja ympäristöselvitykset
  • Rahoitusneuvottelut
  • Hankesuunnitelman laatimisen
  • Suunnittelun valmistelun ja ohjauksen 
  • Rakentamisen ohjauksen ja valvonnan
  • Takuu ja vastuuajan toimenpiteiden koordinointi
  • Kiinteistöhuollon ja kiinteistöhuollon ohjauksen
     

 

 

 

Tutustu työmme jälkeen

Referenssit-sivulla voit tutustua erilaisiin
rakennusprojekteihimme. Referensseihin >

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan juuri Sinulle
sopivasta rakennusurakasta! Yhteystiedot >