Uudisrakentaminen

Vahvaa osaamistamme on toimitilojen rakentaminen yritysten, yhteisöjen sekä julkisen sektorin tarpeisiin. Rakennamme kokemuksella niin edustavat liiketilat kuin tehokkaat tuotanto- tai varastohallitkin.
Palvelumme kattavat perustusten rakentamisesta vesikattoon ja viemäröinnistä sisäpintojen laatoitukseen. Teemme niin isot kuin pienetkin kohteet luottamuksella.
Meillä on laaja-alainen kokemus eri materiaalien käytöstä perustuksiin, runkoihin ja verhoiluihin. Lapra Oy:llä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus monipuolista rakennushankkeista.
Tarjoamme myös  Lapra Kinteistöratkaisu -palvelun, jossa asiakas saa asiantuntemuksemme avukseen koko rakennuksen elinkaarelle, suunnittelupöydältä kiinteistönhoitoon.

 

Maanrakennus

Pystymme tekemään omalla, nykyaikaisella kalustollamme ison osan maanrakennustöistä. Koneita ei tarvitse vuokrata kolmansilta osapuolilta, eli koneiden saatavuus on aina tiedossa ja koneet tarpeen mukaan käytössä.
Rakennusten kaivinkonetöiden ja perustusurakointien lisäksi teemme myös pihasaneerauksia, sade- ja jätevesijärjestelmiä sekä purkutöitä.

 

 

 

       

Tutustu työmme jälkeen

Referenssit-sivulla voit tutustua erilaisiin
rakennusprojekteihimme. Referensseihin >

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan juuri Sinulle
sopivasta rakennusurakasta! Yhteystiedot >